Saltu al enhavo

Imagine Dragons

El Vikipedio, la libera enciklopedio
Imagine Dragons
Persona informo
TTT
Retejo https://imaginedragonsmusic.com
vdr

Imagine Dragons (el la angla, ɪˈmæʤən ˈdrægənz, esperante Imagu Drakojn) estas usona poproka muzikgrupo. La grupo originis de Las Vegas, Nevado, Usono. La grupo konsistas el ĉefkantisto Dan Reynolds, gitaristo Wayne Sermon, kontrabasisto Ben McKee kaj tamburisto Daniel Platzman. Ili ofte estas konsiderataj kiel inter la plej bonaj poprok-grupoj en la mondo.

Diskografio

[redakti | redakti fonton]
  • Speak to Me EP — 2008
  • Imagine Dragons EP — 2009
  • Hell and Silence EP — 2010
  • It’s Time EP — 2011
  • Continued Silence EP — 2012
  • It’s Time (Remixes) EP — 2012
  • Hear Me EP — 2012
  • Night Visions — 2012
  • The Archive EP — 2013
  • Smoke + Mirrors — 2015
  • Evolve — 2017
  • Greatest Hits — 2017
  • Origins — 2018
  • Mercury - Act 1 — 2021
  • Mercury - Act 2 — 2022
  • Loom — 2024