Biciklista teamo Slipstream

El Vikipedio, la libera enciklopedio
Saltu al: navigado, serĉo

La biciklista teamo Slipstream-Chipotle estas usona formacio de profesia strato-biciklado. Ĝi partoprenas en la grupo de teamoj « kontinentaj Pro » (Ameriko) kaj do povas profiti invitojn por la kuroj de Pro-Tour, samtempe partoprenante en la kuroj de la aro de kontinentaj kuroj.

Historio de la teamo[redakti | redakti fonton]

La teamo estis fondita en 2007, uzante la « kontinentan » usonan teamon TIAA-CREF. Por esperi partoprenon en la Tour de France de 2008 kaj poste fariĝi « Pro-Tour » je venontaj jaroj, ĝi nune dungis famajn kuristojn ; tiel ĝi jam sukcesis por 2008 subskribojn de la skota David Millar, de la franca Christophe Laurent kaj de la usona David Zabriskie, Christian Vandevelde, Tom Danielson kaj de la sveda Magnus Backstedt. Ĝi estas estrata de la eksa profesia kuranto Jonathan Vaughters.

Krome, la firmao Slipstream ne estos plu la ĉefa sponsoro en 2008. La temo nomiĝos Team Chipotle, el la nomo de grupo de meksikaj restoracioj lokitaj en Usono.

Biciklistaro[redakti | redakti fonton]

2008[redakti | redakti fonton]

Antaŭnomo Nomo Naskiĝtago Nacieco Teamo en 2007
Magnus Backstedt 30.01.1975 Flago-de-Svedio.svg Svedio Liquigaz
Blake Caldwell 27.03.1984 Flago-de-Usono.svg Usono
Steven Cozza 03.03.1985 Flago-de-Usono.svg Usono
Tom Danielson 13.03.1978 Flago-de-Usono.svg Usono Discovery Channel
Julian Dean 28.01.1975 Flago-de-Nov-Zelando.svg Nov-Zelando Crédit Agricole
Jason Donald 30.01.1980 Flago-de-Usono.svg Usono
Timothy Duggan 14.11.1982 Flago-de-Usono.svg Usono
Huub Duyn 01.09.1984 Flago-de-Nederlando.svg Nederlando
Lucas Euser 05.12.1983 Flago-de-Usono.svg Usono
Tyler Farrar 02.06.1984 Flago-de-Usono.svg Usono Cofidis
Michael Friedman 19.09.1982 Flago-de-Usono.svg Usono
William Frischkorn 10.06.1981 Flago-de-Usono.svg Usono
Ryder Hesjedal 09.12.1980 Flago-de-Kanado.svg Kanado Health Net-Maxxis
Christophe Laurent 26.07.1977 Flago-de-Francio.svg Francio Crédit Agricole
Trent Lowe 08.10.1984 Flago-de-Aŭstralio.svg Aŭstralio Discovery Channel
Martijn Maaskant 27.07.1983 Flago-de-Nederlando.svg Nederlando Rabobank Continental
Daniel Martin 20.08.1986 Flago-de-Irlando.svg Irlando Nova profesiulo
Jonathan Patrick McCarty 24.01.1982 Flago-de-Usono.svg Usono
David Millar 04.01.1977 Flago-de-Britio.svg Britio Saunier-Duval
Danny Pate 24.03.1979 Flago-de-Usono.svg Usono
Kilian Patour 20.09.1982 Flago-de-Francio.svg Francio
Thomas Peterson 24.12.1986 Flago-de-Usono.svg Usono
Christopher Sutton 10.09.1984 Flago-de-Aŭstralio.svg Aŭstralio Cofidis
Christian Vande Velde 22.05.1976 Flago-de-Usono.svg Usono CSC
David Zabriskie 12.01.1979 Flago-de-Usono.svg Usono CSC

2007[redakti | redakti fonton]

Antaŭnomo Nomo Naskiĝtago Nacieco Teamo en 2006
Tyler Butterfield 12.02.1983 Flago-de-Bermudo.svg Bermudo Nova profesiulo
Blake Caldwell 27.03.1984 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Steven Cozza 03.03.1985 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Michael Creed 08.01.1981 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Jason Donald 30.01.1980 Flago-de-Usono.svg Usono Nova profesiulo
Timothy Duggan 14.11.1982 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Huub Duyn 01.09.1984 Flago-de-Nederlando.svg Nederlando Rabobank Continental
Lucas Euser 05.12.1983 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Michael Friedman 19.09.1982 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
William Frishkorn 10.06.1981 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Alex Howes 01.01.1988 Flago-de-Usono.svg Usono Nova profesiulo
Charles Bradley Huff 05.02.1979 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Benjamin Johnson 07.01.1983 Flago-de-Aŭstralio.svg Aŭstralio Agritubel
Michael Lange 21.04.1983 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Craig Lewis 01.10.1985 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Ian MacGregor 13.04.1983 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Jonathan Patrick Mc Carty 24.01.1982 Flago-de-Usono.svg Usono Phonak
François Parisien 2.04.1982 Flago-de-Kanado.svg Kanado TIAA-CREF
Danny Pate 24.03.1979 Flago-de-Usono.svg Usono TIAA-CREF
Kilian Patour 20.09.1982 Flago-de-Francio.svg Francio Crédit Agricole
Thomas Peterson 24.12.1986 Flago-de-Usono.svg Usono Nova profesiulo
Peter Stetina 08.08.1987 Flago-de-Usono.svg Usono Nova profesiulo
Taylor Tolleson 13.07.1985 Flago-de-Usono.svg Usono Nova profesiulo

Eksteraj ligiloj[redakti | redakti fonton]